Informatie over de ondertitel Hawaii Five-0 - TV serie (2010)

Hawaii Five-0 - TV serie (2010) - ondertitel

Bekijk youtube trailer Ontvang bericht bij een nieuwe ondertitel versie

Net als in het origineel draait het in deze misdaadserie om een eliteteam dat de criminaliteit bestrijdt op het mooie en zonnige Hawaii. Voor de serie is een topcast samengesteld die bestaat uit Alex O'Loughlin (Moonlight), Scott Caan (Ocean's 11), Grace Park (Battlestar Galactica) en Daniel Dae Kim (Lost). In Amerika ging Hawaii Five-0 met veel succes van start en het groeide uit tot de best bekeken serie van najaar 2010. Zon, zee, strand en surfplanken zijn de ingrediënten van de misdaadserie Hawaii Five-0. Het verhaal begon toen detective Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) naar het eiland Oahu kwam, om de moord op zijn vader te onderzoeken. Daar kreeg hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken. Zijn team bestaat uit Detective Danny 'Danno' William, een agent die het vasteland heeft verruild voor Hawaii en Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim).

5.7
controleer voor nieuwe ondertitels
  • 23-03-2018 09:11:44 - FearFactor90

    Misschien een slecht voorbeeld geweest, maar in de betreffende zin bedoelde ze meer ‘doe ik’, nadat de persoon werd gevraagd de omgeving vrij te maken.. ander voorbeeld: ‘Lou can I talk to you for a second’ vertalen naar ‘Lou kan ik je praten voor een tweede’..

  • 22-03-2018 22:08:11 - FearFactor90

    Zit nu aflevering 10 van seizoen 8 te kijken, ondertiteling van ReneK1968, maar wat een slechte vertaling zeg.. het lijkt wel alsof het via Google Translate is gegaan, als voorbeeld: ‘you got it’ vertalen naar ‘je hebt het’.. slechte vertaling maar blij dat er in iedereen EEN ondertiteling is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Je kunt hier inloggen. Je kunt je hier registreren.