Populaire films afbeelding bron: themoviedb.org ondertitel The Secret Garden (2020)ondertitel Waiting for the Barbarians (2019)ondertitel Black Water: Abyss (2020)ondertitel Palm Springs (2020)ondertitel Yummy (2019)ondertitel The Rental (2020)ondertitel Green Rush (2020)ondertitel Force of Nature (2020)ondertitel Paydirt (2020)ondertitel Greyhound (2019)

Download The Good Doctor - TV serie (2017) ondertitel

Ondertitel The Good Doctor - TV serie (2017) Nederlandse download

Versie: The.Good.Doctor.S01E12.Islands.Part.Two.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-QOQ.RETAIL

Hoe moet je ondertiteling toevoegen

Heb je een film of een aflevering van een serie gedownload? Dan kan het zijn dat je hier Nederlandstalige ondertitels bij wilt zien. Dit maakt het kijken van een film een stuk makkelijker, en hoef je niet meer op te letten op wat ze zeggen. In tegenstelling tot wat velen denken, is het downloaden en aanzetten van een ondertiteling eigenlijk ontzettend gemakkelijk. Met de onderstaande handleiding leggen we je uit hoe dit te werk gaat.

Wat heb je nodig?

1. Een film (.avi, .mkv, .mp4 etc etc.)
2. Een ondertiteling (.srt)
3. VLC Media player

Uitleg

Stap 1
Download het programma VLC. Dit is een gratis programma om films mee te kijken, en is geheel gratis te gebruiken. Je kunt het downloaden op de officiële website van VLC, namelijk hier. Download en installeer het volgens de instructies.

Stap 2
Zoek de ondertiteling die je wilt hebben. Controleer of de naam van het bestand van de film overeenkomt met de naam aangegeven op de website.

Stap 3
Download het bestand en pak het eventueel uit. Zet het in je Windows Verkenner of Mac Finder in dezelfde map als je filmbestand.

Stap 4
Kijk naar de naam van je filmbestand. Kopieer de EXACTE naam van dit bestand, op de extensie (bijvoorbeeld .avi) na.

Stap 5
Zorg ervoor dat het ondertiteling bestand dezelfde naam heeft als de film, waarbij deze dus een extensie van .srt heeft. (Bijvoorbeeld: De film heet hoemoetjeondertitelingtoevoegen.avi, dan heet de ondertiteling hoemoetjeondertitelingtoevoegen.srt.

Stap 6
Open nu je filmbestand in VLC. Je zult zien dat de ondertiteling onder je bestand staat.

Stap 7
Werkt dit niet, ga dan naar [Video] en [Ondertitelspoor] en kies voor je .srt bestand.